Controlyse op de FM-dag

Op dinsdag 7 september is de FM-dag, het event voor financials in Nederland. Tijdens deze dag geven Harold den Heijer en Johan de Kleuver de sessie Lang leve de Nieuwe Business Controller.

Onze sessie

Johan de Kleuver en Harold den Heijer laten zien dat het oude Business Control organisaties onherroepelijk kan leiden tot de platgetreden weg naar de middelmaat. Hun onwrikbare overtuiging: om adequaat te blijven anticiperen op veranderingen en kansen die zich van buitenaf aandienen, moet jouw Controlteam vandaag nog ophouden met het teruggrijpen naar het ‘veilige’ middel van de handrem en de organisatie durven bij te staan met haalbare scenario’s van lef, positiviteit en groei. Maar hoe maak je deze eigenschappen in jouw team wakker en ook hoe zet je deze beweging in gang?

Sprekers

Wij zijn Controlyse en zien het als onze opdracht om de kwaliteiten van de Business Controller te herkennen en verder te ontwikkelen als individu en als lid van het Controlteam. Harold den Heijer en Johan de Kleuver geven samen de sessie The Truth about Business Control.

Harold den Heijer

Harold, de oprichter van Controlyse, heeft al jaren lange ervaring met Financials. Door het gesprek aan te gaan met honderden CFO’s en Business Controllers, weet hij welke ontwikkeling er binnen Business Control moeten plaatsvinden en welke obstakels moeten worden overwonnen.

Johan de Kleuver

Johan doet zijn werk vanuit de achtergrond van psychologie en is sociaal architect bij Controlyse. Door ruime ervaring op het gebied van leidinggeven en organisatieontwikkeling bij verschillende organisaties, weet hij precies welke ontwikkelingen er nodig zijn voor het Controlteam.

Laat je gegevens achter en ontvang meer informatie

3 + 8 =

Onze opdrachtgevers

Wij werken graag voor organisaties die het lef hebben om hun markt tegemoet te treden met een ondernemende mindset.

Algemene contactgegevens

adres
B.3
Johan Huizingalaan 400
1066 JS Amsterdam

telefoonnummer
020 261 24 99