De Beweging

De omgeving waarin organisaties opereren verandert steeds sneller en wordt almaar complexer. Managers en bestuurders willen bij het nemen van (strategische) beslissingen zover mogelijk vooruit kunnen kijken. Dit is bij uitstek de toegevoegde waarde die jij als Business Controller kunt leveren.

De praktijk leert dat veel Business Controllers hier nog onvoldoende mee bezig (kunnen) zijn. Dit komt omdat zij te veel bezig zijn met de reconstructie van het verleden (links onder in). Het is pure noodzaak dat Business Controllers gaan bewegen naar rechtsboven. Alleen daar kan jij het management bijstaan met scenario’s van positiviteit, lef en groei.

Onze oplossingen om in De Beweging te blijven

Controlyse heeft een hoeveelheid aan praktische oplossingen waarmee jij de obstakels die je tijdens De Beweging naar rechtsboven gegarandeerd zult tegenkomen kunt overwinnen. Alles om je snel (weer) in de positie te brengen waar jij de organisatie het meest van toegevoegde waarde bent.

Trainingen

Wil jij de handrem van de organisatie zijn of business partner van de lijn?
Lees meer >>

Tools

Ontdek jouw ontwikkelingspotentieel en hoe je deze kunt benutten…
Lees meer >>

Coaching

Leg jouw uitdaging voor aan onze ervaren coaches…
Lees meer >>

Coaching

Coaching strippenkaart voor jou en voor je collega Business Controllers…
Lees meer >>

Trainingen

Intensief trainingstraject van een half jaar gevuld met … Lees meer >>

Tools

Download je slide-deck voor presentaties met lef, positiviteit en een tikje humor. Lees meer >>

Bemiddeling

Wil jij impact maken als interim Business Controller? Lees meer >>

Bemiddeling

Wij faciliteren jouw volgende stap in jouw loopbaan…
Lees meer >>

Ervaringsdeskundigen aan het woord

Arjan Doornheim

BUSINESS CONTROLLER
Competentietest

“Het was een bevestiging van wat ik eigenlijk al wist, maar ik had een zetje nodig om hier stappen in te zetten. Nu heb ik een aantal concrete aanknopingspunten waarmee ik verder invulling en richting kan geven aan mijn professionele loopbaan, waarbij ik recht doe aan mijn kwaliteiten en persoonlijkheid. Daarnaast erg prettig om te zien dat dit advies gebaseerd is op bewezen psychologische inzichten en onderzoeken.”

Jurrien Doelens

BUSINESS CONTROLLER
Trainingsprogramma Business Controllers

“Kenmerkend aan het trainingsprogramma voor business controllers van Controlyse is dat het in hoge mate vraaggestuurd is. Dat is een flinke uitdaging. Het trainingsprogramma is daarom een aanrader voor elke senior Controller die serieus met het vak bezig is en vorderingen wil maken in zijn of haar ontwikkeling.”

Onze opdrachtgevers

Interesse of heb je een vraag?

Bel Sabina 020 261 24 99 of vul hier je gegevens in, dan neemt een van onze specialisten contact op.

2 + 2 =