De Beweging

De omgeving waarin organisaties opereren verandert steeds sneller en wordt almaar complexer. Managers en bestuurders willen bij het nemen van (strategische) beslissingen zover mogelijk vooruit kunnen kijken. Dit is wat jouw Control team dagelijks zou moeten leveren.

Jouw team zou niet de eerste zijn die hier niet of veel te weinig aan toekomt. De praktijk leert ons dat dat komt doordat Business Controllers te veel bezig zijn met de reconstructie van het verleden (links onder in) in plaats van met toekomstscenario’s die getuigen van positiviteit, lef en groei. Dát is waar het management van jouw organisatie behoefte aan heeft.

Het is pure noodzaak dat jouw team zich in zijn geheel gaat bewegen naar rechtsboven.

Onze oplossingen om jouw team in de beweging te krijgen

Om een teamlid in de beweging te krijgen is niet zo simpel. Het is al helemaal een klus om een volledig team een meer ondernemende mindset mee te geven.

Controlyse heeft een almaar groeiend aantal praktische oplossingen waarmee jij jouw team kunt helpen om De Beweging naar rechtsboven in te zetten. 

Lees meer over onze oplossingen

 

 

Ervaringsdeskundigen aan het woord

Maartje Princen

TEAMCOÖRDINATOR BUSINESS CONTROL
Training workshop

“De training kan omschreven worden als energiek, praktisch met voldoende verschillende werkvormen en methoden. Controlyse heeft veel kennis en ervaring en deelt deze met doelstellingen om toekomstgerichte integrale support (adaptieve business support) te verlenen aan zowel Raad van Bestuur als aan de afdelingen. De uitdrukking van “linksonder naar rechtsboven bewegen” leeft bij heel Business Control en daarmee blijven de workshops op de kaart staan.”

Adamo Ritmeester

DIRECTEUR ADMINISTRATIE, RAPPORTAGE & CONTROL
Bemiddeling Interim

“Bij Portaal ontstond de behoefte aan een ervaren interim Business Controller voor de vastgoedtak. Controlyse heeft hiervoor één van haar vaste consultants geselecteerd met ruime kennis en ervaring binnen de woningcorporatiesector. Uitkomst: Portaal is zeer tevreden over de consultant en zal deze persoon bij een volgende behoefte binnen Business Control als eerste benaderen. De betreffende consultant is naar volle tevredenheid van Portaal actief geweest.”

Onze opdrachtgevers

Interesse of heb je een vraag?

Bel Sabina 020 261 24 99 of vul hier je gegevens in, dan neemt een van onze specialisten contact op.

5 + 7 =