Kandidaatprofiel

  • Vanaf 5 jaar ervaring
  • Met ondernemende mindset
  • Communicatief sterk
  • Samenwerken

America Today ademt ondernemen. Dit is noodzakelijk om succesvol te zijn in de snel veranderende retailmarkt. Een unieke kans voor een Controller die het verschil wil maken in het succes van een organisatie.

Over America Today
America Today staat bekend om fashion geïnspireerd op de ‘American Lifestyle’. De collectie is casual en “on trend”, en dat vertaalt zich in relaxte en tijdloze eigen fashioncollectie.
Dagelijks werken er 650 collega’s aan het succes van de onderneming. De collecties worden verkocht via 70 stores in Nederland, België en Duitsland en via verschillende onlinekanalen.
De Corona periode heeft de transformatie van het businessmodel van American Today in een versnelling gebracht. Online is een kanaal waar de komende jaren de meeste groei verwacht wordt. Omnichannel Retail is een trend waar door American Today op ingezet wordt.

Vacature: Controller
Je bent onderdeel van een team met 2 andere Controllers. Samen ben je verantwoordelijk om de business goede beslissingen te laten nemen d.m.v.:

  • Scherpe analyses en rapportages
  • Ondersteuning bij businesscases
  • Begeleiden van het budgetteringsproces
  • Bewaken van de P&C cyclus


Als Controller bij America Today ben je gewild bij managers. Dagelijks zoeken zij je op met vragen over marketingcampagnes, investeringen, winstgevendheid van verschillende kanalen, voorraden, goederenstromen. Kortom, je maakt het echt het verschil.

Floris Ackermann
CFO bij America Today

De ideale kandidaat is een Controller die sterke interesse heeft in het reilen en zeilen van een (retail) onderneming.
Iemand die goed gedijt bij dynamiek (never a dull moment), en die het leuk vindt om dagelijks betrokken te zijn bij de business.
De Controller is een echte teamspeler. Samenwerken is typerend voor werken bij America Today.
Door de aantrekkelijke omvang opereer je niet in silo’s. Ook het Controlteam benut elkaars talenten. Om samen op het gebied van zowel Financial Control als Business Control bij te dragen aan het succes van America Today.

Heb je interesse?
Neem contact op met Sonja Olthoff via 020-2612499 of via solthoff@controlyse.nl.

Meer weten over deze vacature? Vul je gegevens in, en wij nemen contact met je op.

9 + 5 =

Dit is wie we zijn

Wij zijn Controlyse en zien het als onze opdracht in het leven om de kwaliteiten van de nieuwe Business Controller te herkennen en verder te ontwikkelen. Lang leve de nieuwe Business Controller! Lees hier ons manifest.

Sonja Olthoff

Business Manager

Neem contact op met Sonja via
06-15329505.

Harold den Heijer

Oprichter

Neem contact op met Harold via 06-37200245.

Leon Kippersluis

Business Manager

Neem contact op met Leon via
06-53483279
.

Dit is wat we nog meer doen

Trainingen

Goede Business Controllers zijn, naast professionals in hun vak, vooral bovengemiddeld ontwikkeld in persoonlijk leiderschap en ondernemendheid. Het zijn deze eigenschappen die we bij Controlyse helpen ontwikkelen bij alle Business Controllers die wij trainen en bemiddelen.

Interim

De meest directe manier om uw afdeling Control op het niveau te krijgen van Business Partners is het inhuren van een Business Controller van Controlyse. Voor afgebakende projecten, maar ook als katalysator van vooruitgang voor uw huidige team.

Klanten

Wij werken graag voor organisaties die het lef hebben om hun markt tegemoet te treden met een ondernemende mindset.