Kandidaatprofiel

 • Vanaf 5 jaar ervaring
 • Financial expert
 • Opereert als evenknie van CEO
 • Ontwikkelen bedrijfsvoering

Salarisindicatie
€ 6.000,- tot € 10.000,- p/m

RMJ Groep is een gedreven en ambitieuze onderneming gericht op het verwerven, (her-)ontwikkelen en beleggen in vastgoed. De organisatie realiseert en beheert zijn vastgoedportefeuille voor zijn gebruikers en zet gebouwen en terreinen in voor de realisatie van economische en duurzame meerwaarde.
De onderneming is onafhankelijk, jong, ambitieus, enthousiast en avontuurlijk. Altijd op zoek naar innovatieve, design-gedreven en duurzame vastgoedconcepten.

Over RMJ Groep b.v.
RMJ Groep begon allemaal met één doel: het creëren, (her-)ontwikkelen en beleggen in next-level vastgoed van de hoogst mogelijke kwaliteit. Inmiddels heeft RMJ haar sporen verdiend. De variatie aan projecten, gedegen naam in de markt en een portefeuille om trots op te zijn onderstrepen dat.
Met een hecht en gedreven team van 7 personen werkt RMJ keihard aan haar ambitie om de komende jaren een nóg bepalendere speler te worden in de Eindhovense vastgoedwereld.

Vacature: Director Finance & Operations
In deze rol zul je nauw samenwerken met CEO en oprichter Roy Daemen. Samen maken jullie plannen, bespreken de strategie en identificeren kansen voor groei. Uiteindelijk ben jij als Director Finance & Operations verantwoordelijk voor het vertalen van die plannen naar een perfect lopende organisatie. Samen met het door jou aangestuurde én uit te breiden team maak je RMJ Groep klaar voor de volgende stap en zorg je dat het een geoliede machine wordt.

 • Eindverantwoordelijke voor alle financiële aspecten van de organisatie zoals de jaarrekening en alle fiscale aspecten van transactie tot rapportage;
 • Je stelt businesscases en vastgoedcalculaties op die de groeiambities ondersteunen;
 • Je slaat een slag op het gebied van digitalisering en stroomlijning van processen;
 • Verantwoordelijk voor het aansturen, uitbreiden en ontwikkelen van het operationele team.


De rol van Director Finance & Operations is een prachtige uitdaging. De financiële basis is goed en het team staat als een huis maar we willen de komende jaren meer; als team willen we groeien en daarnaast de vastgoedportefeuille uitbreiden. De Director Finance & Operations speelt daarin een onmisbare rol.

Roy Daemen
CEO bij RMJ Groep b.v.

De ideale kandidaat

 • Financiële studieachtergrond (Accountancy/Bedrijfseconomie);
 • Hands-on mentaliteit
 • Ervaring met het aansturen en ontwikkelen van een team;
 • Ambitieus, organisatiesensitief en goede communicatieve vaardigheden;
 • Een ondernemende mindset.

Heb je interesse?

Neem contact op met Leon Kippersluis via 020-2612499 of via lkippersluis@controlyse.nl.

Meer weten over deze vacature? Vul je gegevens in, en wij nemen contact met je op.

14 + 11 =

Dit is wie we zijn

Wij zijn Controlyse en zien het als onze opdracht in het leven om de kwaliteiten van de nieuwe Business Controller te herkennen en verder te ontwikkelen. Lang leve de nieuwe Business Controller! Lees hier ons manifest.

Sonja Olthoff

Business Manager

Neem contact op met Sonja via
06-15329505.

Harold den Heijer

Oprichter

Neem contact op met Harold via 06-37200245.

Leon Kippersluis

Business Manager

Neem contact op met Leon via
06-53483279
.

Dit is wat we nog meer doen

Trainingen

Goede Business Controllers zijn, naast professionals in hun vak, vooral bovengemiddeld ontwikkeld in persoonlijk leiderschap en ondernemendheid. Het zijn deze eigenschappen die we bij Controlyse helpen ontwikkelen bij alle Business Controllers die wij trainen en bemiddelen.

Interim

De meest directe manier om uw afdeling Control op het niveau te krijgen van Business Partners is het inhuren van een Business Controller van Controlyse. Voor afgebakende projecten, maar ook als katalysator van vooruitgang voor uw huidige team.

Klanten

Wij werken graag voor organisaties die het lef hebben om hun markt tegemoet te treden met een ondernemende mindset.