Kandidaatprofiel

  • Accounting ervaring internationale organisatie
  • Coachend leiderschap
  • Communicatief sterk

America Today ademt ondernemen. Dit is noodzakelijk om succesvol te zijn in de snel veranderende retailmarkt.
Een belangrijke voorwaarde voor dit succes is een financieel administratieve basis die tot in de puntjes klopt .

Over America Today
America Today staat bekend om fashion geïnspireerd op de ‘American Lifestyle’. De collectie is casual en “on trend”, en dat vertaalt zich in relaxte en tijdloze eigen fashioncollectie.
Dagelijks werken er 650 collega’s aan het succes van de onderneming. De collecties worden verkocht via 70 stores in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland en via verschillende online kanalen in ongeveer 15 landen.
De Corona periode heeft de transformatie van het businessmodel van American Today in een versnelling gebracht. Online is een kanaal waar de komende jaren de meeste groei verwacht wordt. Omnichannel Retail is een trend waar door American Today op ingezet wordt.

Vacature: Manager Accounting
Samen met jouw team van 4 professionals ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie van 70 stores in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland en het Head Office.
Je coördineert het periode afsluitingsproces en ondersteunt diverse afdelingen bij budgettering en met rapportages. Je initieert projecten voor de professionalisering van administratieve processen.
Ook ben je het aanspreekpunt voor de accountants en belastingdienst. Je trekt op met het finance team van MS Mode waarbij je van elkaar kunt leren en wat zorgt voor veel dynamiek. In deze rol rapporteer je aan de CFO van America Today en MS Mode.


Door de snelle uitbreiding is een goede administratie key. Het is immers de basis voor vele rapportages waarop de organisatie gestuurd wordt

Floris Ackermann
CFO bij America Today

De ideale kandidaat is het type meewerkend voorman/vrouw met accounting ervaring in een internationale omgeving. Je bent uitstekend in staat om kennis over te dragen en de mensen in het team te coachen en te ontwikkelen.
America Today is een jonge organisatie in de dynamische fashionbranche. Je bent omringd door gedreven collega’s in een informele sfeer op een modern hoofdkantoor met bar, relaxte binnentuin, gym en niet te vergeten heerlijke lunches.

Heb je interesse?

Neem contact op met Sonja Olthoff via 020-2612499 of via solthoff@controlyse.nl.

Meer weten over deze vacature? Vul je gegevens in, en wij nemen contact met je op.

12 + 5 =

Dit is wie we zijn

Wij zijn Controlyse en zien het als onze opdracht in het leven om de kwaliteiten van de nieuwe Business Controller te herkennen en verder te ontwikkelen. Lang leve de nieuwe Business Controller! Lees hier ons manifest.

Sonja Olthoff

Business Manager

Neem contact op met Sonja via
06-15329505.

Harold den Heijer

Oprichter

Neem contact op met Harold via 06-37200245.

Leon Kippersluis

Business Manager

Neem contact op met Leon via
06-53483279
.

Dit is wat we nog meer doen

Trainingen

Goede Business Controllers zijn, naast professionals in hun vak, vooral bovengemiddeld ontwikkeld in persoonlijk leiderschap en ondernemendheid. Het zijn deze eigenschappen die we bij Controlyse helpen ontwikkelen bij alle Business Controllers die wij trainen en bemiddelen.

Interim

De meest directe manier om uw afdeling Control op het niveau te krijgen van Business Partners is het inhuren van een Business Controller van Controlyse. Voor afgebakende projecten, maar ook als katalysator van vooruitgang voor uw huidige team.

Klanten

Wij werken graag voor organisaties die het lef hebben om hun markt tegemoet te treden met een ondernemende mindset.